Kalundborgegnens Erhvervsråd giver mulighed for, at din virksomhed gennem profilering kan komme i én-til-én kontakt med adskillige hundrede centralt placerede beslutningstagere på Kalundborgegnen.

Støt vore sponsorer de støtter os:

KBO_Kalundborg_logo

KBO ERHVERV

Kalundborgegnens Erhvervsråd har i 2010 indgået en sponsoraftale med KBO Kalundborg ApS, der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

ReklameService_Erik_Johnsen_logo

ReklameServíce Erik Johnsen

Hjemmeside: www.reklameservice.dk

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2010 indgået en sponsoraftale med ReklameService Erik Johnsen der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

fotograf_Jens_Nielsen_logo

fotograf Jens Nielsen

Hjemmeside: fotojens.dk

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2010 indgået en sponsoraftale med Fotograf Jens Nielsen der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

GRAND EJENDOMME I/S

VESTRE HAVNEPLADS 10.3
4400 KALUNDBORG
59 52 92 30

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2010 indgået en sponsoraftale med Grand Ejendomme I/S der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

SMJ_Revision_logo

SMJ Revision

Hjemmeside: www.smjrevision.dk

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2010 indgået en sponsoraftale med SMJ Revision der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

Danske_Bank_logo

Danske Bank

Hjemmeside: www.danskebank.dk

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2010 indgået en sponsoraftale med Danske Bank, Kalundborg der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

reklamekassen_logo

Reklamekassen.dk

Hjemmeside: www.reklamekassen.dk

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2010 indgået en sponsoraftale med Reklamekassen.dk der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

Egons_Turist_&_Minibusser_logo

Egons Turist & Minibusser A/S

Hjemmeside: www.egons.dk

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2013 indgået en sponsoraftale med Egons Turist & Minibusser A/S der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

Autohallen_Toyota_Kalundborg_logo

Autohallen A/S – Toyota Kalundborg

Hjemmeside: www.autohallen.net

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2013 indgået en sponsoraftale med Autohallen A/S – Toyota Kalundborg der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

hf_forsikring_logo

HF Forsikring

Hjemmeside: www.hf-forsikring.com

Kalundborgegnes Erhvervsråd har i 2013 indgået en sponsoraftale med HF Forsikring der tilfører Erhvervsrådet et økonomisk bidrag.

Kalundborgegnens Erhvervsråd er meget åben for yderligere sponsorater