Bliv en del af et iværksættermiljø

Erhvervsrådet har indrettet et stort lokale med plads til fem iværksættere, som kan sparre med hinanden og få hjælp fra konsulenterne i Erhvervsrådet.

Vi har sagt velkommen til den første nystartede virksomhed. Den 1. marts 2018 flyttede Voltereta ind med sin administrationsvirksomhed.

Kalundborgegnens Erhvervsråd ønsker at skabe et fagligt miljø for iværksættere i lokalerne på Bredgade 44 i Kalundborg. Erhvervsrådet ønsker, at Iværksættermiljøet skal være lokalt forankret med et lokalt islæt, således at det målrettes og er attraktivt for iværksættervirksomheder i Kalundborg Kommune. Iværksættermiljøet vil både rumme kontorpladser samt adgang til mødelokaler, køkken samt andre servicefunktioner som fri adgang til internet, printer osv.

Iværksættermiljøet har potentiale til at tiltrække en bredere skare af iværksættere til faglige arrangementer, som kan afholdes i mødelokalerne.

Del din gode idé med andre iværksættere

Sidder du derhjemme og arbejder med at etablere din egen virksomhed og ønsker du et netværk med andre iværksættere?

Vi tilbyder dig en kontorplads, hvor du kan dele dine idéer med andre iværksættere og sparre med Erhvervsrådets konsulenter. Udover sparring med andre iværksættere og vores egne konsulenter, kan vi tilbyde en mentor fra vores brede mentornetværk og finder gerne en, der kan give dig den inspiration, der måske lige er det, du står og mangler på vejen mod at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Priserne for leje af en kontorplads er:

Flyverplads, 2-3 dage om ugen: kr. 1.250

Fast plads, alle dage: kr. 2.500

Der er 50 % på leje de tre første måneder.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Jens Lerager på telefon 61 12 75 09 eller Erhvervsrådets kontor på 59 55 00 55.